Vi närmar oss den 27 juni

Det är i dag 2 månader kvar till sommarens första vandringshelg, Vandra i Timrå. Det kommer in anmälningar och det är mycket glädjande med det intresse ni visar. Det är en toppenhelg med vandring med guide och med boende på Herrgård. En helg med en historisk inriktning. Herrgården är en del av Sundsvallsbuktens trähistoria liksom mycket av den information vi får under dagarna också andas historia. Många säger att Timrå är väl bara ett hockeylag, men det är så mycket mer. Här finns en stor del av landets utveckling med industrihistoria och en väldigt specifik natur som påverkats och formats redan innan istiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close