Timrå Vandringshelg

Årets andra vandringshelg genomförs den 12-15 september. Vi börjar helgen redan på torsdag kväll med gemensam middag på Söråkers Herrgård. Fredag den 13 sep går vi längs den helt unika Mjällådalen och förhoppningsvis står den unika svampen klotsporig murkla kvar på sin trädstam. Lördag den 14 sep så går vi mellan Söråkers Herrgård och Holmö brygga för att sedan avsluta helgen den 15 sep med att promenera mellan Åvike bruk och Oxviken. Bor gör du så klart på anrika Söråkers Herrgård byggd redan 1853. Lunch och kaffe har vi med oss från Herrgården varje dag och vi får skjuts till startplatserna och blir hämtade när vi ”gått i mål”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close