2020 Coronasommaren

Denna sommar blir en sommar där allt välts på kant. Två stycken vadringshelger var inplanerade, eller som det nu har bytt namn till ”Herrgårdshelger med vandring”. viruset har gjort att aktivitet och verksamhet på Sörkers Herrgård är i ett minimum och av den anledningen så är den första av de två helgerna inställd, den var planerad i sista helgen i maj (Pingst). Den andra inplanerade helgen är den 10 – 13 september och då hoppas vi på att viruset inte stör oss lika mycket längre och att de restriktioner vi lever under har lättats på.
Nytt för denna sommar är Nattvandring och de två bokade datumen 13 och 27 juni blev fulltecknade direkt. Eftersom fler frågat efter om det blir fler så har jag även bokat in den 30 juni och den 4 juli. Anmälningar till den 4 juli började rulla in på en gång som jag aviserade dessa datum. Det behövs 12 st för att vi ska genomföra och gruppen blir inte större än 20. Hur skyddar vi då oss och våra medvandrare? Vandringen genomförs utomhus, med gott avstånd mellan oss och vid frukosten på restaurang Färjas Brygga så kan vi sitta glest, ut på bryggan om vädret tillåter. Jag har beställt munskydd (engångs) för att använda under den korta bussturen och jag hoppas att jag hinner få dem.
De som redan var anmälda innan vi fick en pandemi har fått chansen att ta ställning till om de vill vara med eller inte. Nästan alla vill det
Läs mer om Timrå Nattvandring under samma rubrik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: