Nytt TRYGGARE sätt att genomföra en konferens?

Nu i dessa tider när vi inte varken kan eller får träffas och vara så nära varandra som vi ibland vill så är det ju många som känner att hur i hela friden ska vi kunna genomföra försommarens, eller sensommarens konferenser/kickoffer.
Å då tänker jag som så att det går alldeles utmärkt att genomföra dessa aktiviteter utomhus, i alla fall till största delen. Konferensvandring får bli det nya trygga sättet att umgås med arbetskamrater och kollegor samtidigt som alla får ta del av den friska luften, vacker natur, motion och en möjlighet att komma till ro under tiden som denna ”naturkonferens” genomförs.
Då är frågan, hur skulle man genomföra en sån då, och ändå kunna både prata och minnas? Den kan med fördel starta på hemmaplan, eller på en konferensgård, Varför inte Söråkers Hergård som erbjuder så fina konferenslokaler och trevlig mijö?
Starten skulle bli att med en moderator/workshopledare ta fram några kärnfrågor av det som ni vill eller behöver ventilera. Kan göras ute det med om vädret tillåter.
När väl dessa kärnfrågor är fastställda och enkelt beskrivna så blir var och en av dem ett samtalsämne för tex ett par i gruppen som vandrar tillsammans och ventilerar en fråga. Ett annat par kan ha en annan fråga att samtala om. Under en promenad på tex, en dag, eller en förmiddag så kan man med fördel växla i paren så att fler kan vara med i samtal om samma fråga. Ja men anteckningar då? Använd tekniken med telefonen och spela resultat.
Vid lunch, kanske medhavd, eller tillagad ute, så kan vi göra en statuskoll och kanske också byta frågor med varandra.
Vid en avslutande middag så görs en gemensam redovisning.

Vem/vilka blir först med det nya?
Promenadens längd, upplägg med fika, lunch och middag kommer vi överens om, liksom när ni vill börja och sluta er naturkonferens. Lunch – Lunch, Lunch – Middag, MIddag – Lunch, Middag – Middag eller annat som kan passa just er och er verksamhet.
Ni får hjälp att sätta i hop ett paket som passar er och får en offert på det valda paketet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: