Populära nattvandringar

Jag har nu lagt in två nya nattvandringar och genast kommer det in anmälningar så det gäller att vara snabb för den som vill vara med på denna som jag tror, underbara upplevelse i den ljusa Norrländska sommarnatten. För att göra upplevelsen så stor som möjligt för var och en så är gruppen begränsad till 20 personer. Det är bra för alla, vi kan hålla avstånd, vi kan höra bättre ch uppleva mer. Nattvandringen består i att vi samlas vid Söråkers Herrgård, åker buss gemensamt därifrån i ca 20 min. Vid midnatt startar vår vandring längs Timrås kust och vi föjer Åvikebukten, tills vi på morgonen kommer fram till Tynderösundet där vi äter frukost vid restauran Färjas Brygga innan vi åker buss tilbaka till söråkers Herrgård. Givetvis har vi under natten hunnit med ett par koppar kaffe och medhavd fika också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: