Grönudden 24 maj

Ännu en lyckad o trevlig vandring på de nya stigarna i Indalsälvens delta. Idag samlades 46 vandrare vid Bengt Lindströms fantastiska Y. Som vanligt glada mysiga vandrare som njuter av en stilla promenad i för många av dem helt nya områden. Stigen följer Indalsälvens södra fåra, Sörån, medströms från Y:et och längst ut på spetsen av det som heter Grönudden. Då är vi precis där havet tar vid. Lite kalla och fuktiga vindar i dag, men kaffet smakade desto bättre. Tyvärr är det en del, eller någon som nu för andra gången tycker att den gula markering vi gjort inte ska sitta där den gör, utan man plockar ner den. Vi kommer att måla på träden i stället. Stigen viker av från älven vid Timrå Brukshundsklubb och där får vi iaktta en viss försiktighet eftersom det i bland förekommer ”stresstester” av hundar där.
Vid motorcykelklubbens lokaler svänger vi tvärt höger och kommer snart ner till älvstranden igen. Idag fick alla se en svan som ligger och ruvar på en liten holme i älven.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: