Planering för sommaren 2021

Ja hur blir vår kommande sommar? Kommer vi att få större möjligheter att umgås på ett tryggt och säkert sätt, eller är vi fortsatt bundna av denna eländiga Pandemi?
Hur som helst så har jag börjat planera för att vi ska kunna vandra tillsammans även kommande sommar.
4 stycken nya Nattvandringar är inbokade, nämligen den 5 och 12 juni samt den 3 och 10 juli. Läs mer på http://www.vandraitimra.com. När vi genomför dessa vandringar så efter att vi spritat våra händer så tar vi på munskydd när vi åker buss.
När det gäller Herrgårdshelg med vandring så är det ingen planerad på försommaren, utan vi har lagt en helg den 9 – 12 september och hoppas då att vi kan umgås på ett mera normalt sätt igen.
Du som sitter med ansvar för ett projekt, eller en arbetsgrupp kan med fördel boka en konferensvandring där jag kan leda er genom processen, om du inte föredrar att göra det själv så klart.
Det finns många fina platser att gå till. Prata kring de frågor ni har under avspända former i vacker och tyst miljö. Kaffe och lunch ute kan med fördel ingå i ett paket, där ni får upplevelser utöver det vanliga. Kom ut från konferensrummet till den sköna och helande naturen.
Antingen har ni hela konferensen utomhus, eller så bokar ni en halvdag för att ”dela ut era frågor” och en halvdag för att ”lösa dem”. Hör av er så pratar vi igenom ett förslag för era behov.
Läs mer på http://www.vandraitimra.com.
Vill du inte boka en konferensvandring så kan du boka en egen grupp som får en guidad vandring, arbetskamrater eller kompisar, för att hylla någon jubilar.

2 kommentarer på “Planering för sommaren 2021

  1. Jag vill gärna gå ute vid Åvikebukten
    Bor i storsand.

    Hej. Vill du gå själv, eller i grupp?
    Vi har ju 4 st nattvandringar. Du ser datum och länk till anmälning på hemsidan.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: