Konferensvandring

Corona – Corona
Ni behöver inte ställa in konferenser – ni kan ha dem i andra former, till exempel i form av en vandring på valfri längd.

Tillsammans med Söråkers Herrgård så erbjuds två alternativ till konferensvandring.

Naturen och utevistelse gör underverk med vår själ, alla våra sinnen, vår hälsa och vår kreativitet, därför är en konferensvandring ett bra sätt att prata om och hitta lösningar på saker ni önskar lösa. Dessutom är ni utomhus, lätt att skapa distans men ändå umgås och prata.

Hur går det till då?

Det kan vara en gruppaktivitet för att göra ett avbrott i konferensen och komma ut i vår fina miljö, andas frisk luft, sträcka på benen och samtidigt få lite kunskap om Timrås natur och dess historia. Längden på turen avgör vi tillsammans.

Det kan vara en problemlösande promenad där vi tex på em/kväll dag 1 går igenom era frågeställningar. Här agerar jag moderator/Workshopledare. Vi prioriterar och kokar ner till några för er viktiga frågor som ska lösas dag 2.
Vi startar dagen med en stärkande frukost. Tar oss till starten för vår problemlösande promenad, om vi inte går direkt från boendet. Ni går kanske 2 och två med en gemensam fråga att diskutera. Antingen har alla samma fråga eller så har varje par en egen fråga att prata om.
Om vi här håller på en hel dag så stämmer vi av status vid den gemesamm lunchen och redovisar för varandra vid middagen. Vi kan också avsluta efter lunch för att på konferensanläggningen redovisa våra resultat. Jag kan även här vara workshopledare och se till att ni får en bra dokumentation med er hem.

Det kan ju också vara så att ni är på ett företagsbesök och vill stanna en dag till, eller använda kvällen till något trevligt. En vandring i den norrländska sommarkvällen är ett bra sätt.

%d bloggare gillar detta: