Om mig

Mats Moberg, en Timråälskande naturmänniska med goda kunskaper om Timrås natur och lokalhistoria, det är jag det. På bilden ovan hjälper jag till genom ett stängsel.
Jag är en inbiten Timråbo och har bott i Timrå i 60 år. Jag älskar att visa upp Timrås natur och historia och hjälper dig bortom hockeylaget, fabrik och motorvägen.Det är helt enkelt värt att vistas här! Under rubriken Upptäck Timrå kan du se en del av den fantastiska natur vi har att erbjuda naturälskaren och vandraren.

Du kan anlita mig som naturguide i Timrå. Det kan vara en dagstur, ett boendepaket eller en konferensvandring där du får lära dig om Timrås historia och natur utan att gå på djupet.

Du kan boka valfri guidning inom Timrå med mig som guide, men jag kan inte så mycket om svampar och växter så om det är det du vill veta mera om så finns det de som kan det mera än mig. För prislistor så finns det priser för Timrå Vandringshelg. Övriga priser beror på vad du/ni vill ha för typ av vandring och vilket upplägg ni vill ha. Fråga mig via Kontakta oss så får du svar.
På Facebook hittar du mig dels via mitt namn, Mats Moberg, men också i gruppen Vandra i Timrå.

Jag samarbetar med fantastiska Söråkers Herrgård som levererar boende och mat till våra vandringspaket och om du väljer en konferens på Söråkers Herrgård så kan vi tillsammans skapa en konferensvandring tillsammans, antingen som en ren gruppaktivitet, eller som en del i era problemlösningar.

%d bloggare gillar detta: